Laden Evenementen

2 november van 10:00 tot 11:30

YOGA OP DE DIJK VANAF 2 NOVEMBER


Gegevens

Begin:
2 november @ 10:00
Einde:
16 januari 2018 @ 11:30

Organisator

Garnalefabryk
Telefoon:
06 41 60 58 98
E-mail:
info@garnalefabryk.nl

Op 2 november start de yogaworkshop(reeks) van Ine de Bruin in ’t Garnalefabriekje. Bij mooi weer gaan we uiteraard naar buiten. De reeks bestaat uit 10 lessen en kost € 8,50 per les. De eerste les is een proefles en is dus gratis.

Ine de Bruin geeft al ruim drie jaar yogales aan verschillende groepen en zit in haar vierde, tevens laatste, jaar van de opleiding. ‘Het is vooral een feestje voor je lichaam, je leert helemaal te ontspannen en het is voor iedereen toegankelijk. Heb je last van je knie, ben je wat gezet of heb je rugklachten ook dan kun je gewoon aan yoga doen. Dan doen we namelijk aangepaste oefeningen hier heb ik ruim ervaring mee en dit leer ik ook op mijn opleiding’ aldus Ine de Bruin.

Kortom wil jij even helemaal ontspannen op de donderdagochtend in een heerlijke omgeving? Dan is dit echt iets voor jou! De lessen vinden elke donderdag plaats van 10:00-11:30 uur en we sluiten af met een kopje thee. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of via 06 41 60 58 98. Betalen doe je als je besluit om de hele reeks te gaan volgen bij aanvang van de workshop.

Een yogamatje, kussentjes en blokken om makkelijker in een bepaalde houding te komen verzorgt Ine! Wat wel handig is om mee te nemen: een handdoek, warme sokken en een vestje en trek comfortabele kleding aan!


Registrations are closed for this event