Moddergat

Kookworkshop aan het Wad 14 juni

Op 14 juni van 18:00-21:00 uur organiseert programma de Garnalefabryk een kookworkshop aan de dijk door Erna Brouwer van Kookstudio@Home in het Garnalenfabriekje in Moddergat. Wil jij op deze unieke locatie geïnspireerd raken door een proeverij uit de mediterrane geef je dan op voor deze lekkere workshop. Kom met je partner, vrienden, broer, zus, vriendin, moeder of alleen en sluit je aan voor een gezellige avond aan de dijk in Moddergat.

Gezelligheid, dat vindt Erna van Kookstudio@Home belangrijk. ‘Mijn gerechten zijn niet moeilijk te maken, ik vind het leuk als mensen thuis vertellen dat ze weer eens iets anders hebben gemaakt maar het gaat mij vooral om de sfeer. Het is geweldig om mensen mooie momenten tebezorgen’ aldus Erna Brouwer.

Heb jij zin in een gezellige avond op een unieke locatie waar je kunt genieten van mediterrane gerechten zoals kip en garnalenspiesjes, humus met groenten, brood met tapas, lekkers in filodeeg en nog veel meer geef je dan voor 10 juni op via info@garnalefabryk.nl. Maximaal aantal deelnemers is 25 personen.

Agenda informatie invullen bij het evenement:
Locatie: ‘t Garnalenfabriekje, aan het einde van de Mosselbankweg
Datum: woensdag 14 juni 2017
Tijd: 18.00 – 21.00
Ticket kosten: €45,00 pp incl. drankjes, eten en workshop (betaling bij aanvang)
Opgeven: info@garnalefabryk.nl / 06 41 60 58 98 tot 26 mei.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2017 Garnalefabryk

Thema door Anders Norén