“Beroepen in beeld”, Friezen vertellen over hun werk

Op 24 januari trapt top fotomodel Akke Marije Marinus de reeks ‘Nijsgjirriche beroppen’–af in het Garnalenfabriekje. Weet je nog niet wat je wilt worden, wat voor mogelijkheden er allemaal zijn of ben je gewoon geïnteresseerd? Dan zijn deze avonden zeker de moeite waard.

In 2018 laten we iedere maand een Fries aan het woord om te vertellen over zijn of haar beroep. Van fotomodel tot burgemeester, van politiechef tot visser. Bijzondere beroepen en ogenschijnlijk heel ‘gewone’. Totdat iemand gepassioneerd gaat vertellen. Een uur lang wordt je meegenomen in het verhaal van opleiding, verwachtingen, teleurstellingen en bijzondere gebeurtenissen.

Op 24 januari trappen we dus af met Akke Marije die in 2016 het bekende RTL 5 programma Hollands Next Topmodel won en inmiddels alweer een jaar top model is. “It’s Me!”, het parfum van Akke Marije, is één van de pareltjes die ze mede dankzij de titel die haar een jaar geleden plots een bekende Nederlander maakte, heeft overgehouden. In 2018 is ze vele ervaringen rijker en heel veel fotoshoots verder. Ze heeft haar droomstudie verpleegkunde tijdelijk aan de kant gezet en de kans gegrepen om als model door het leven te gaan. Hoe dat haar is vergaan vertelt ze tijdens deze eerste avond van de “Beroepen in beeld”

Benieuwd naar haar verhaal? Op 24 januari om half acht komt ze in het Garnalenfabriekje vertellen over haar eerste jaar als topmodel. In een uur komen de hoogte en dieptepunten aan bod vervolgens is er nog volop de gelegenheid om vragen te stellen en foto’s te maken. Meld je aan via het formulier of door te bellen met 06 41 60 58 98. Er is plek voor vijftig personen en vol is vol.

Datum: woensdag 24 januari
Tijd: 19:30-21:00 uur
Deelnemers: maximaal 50 personen
Kosten: Leerlingen en studenten €2,50, Volwassenen €5,00
Opgave is verplicht en kan via 06 41 60 58 98 of  via deze link.

*Voor in de agenda: 24 februari politiechef Sipke Land en 21 maart psychiater Alexander Keijzers. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *