Fotomodel Akke Marije vertelt over haar eerste jaar modellenwerk

Moddergat – Op 24 januari trapt fotomodel Akke Marije Marinus de reeks ‘Beroepen in beeld’ van programma ‘de Garnalefabryk’ af in het Garnalenfabriekje in Moddergat. Weet je nog niet wat je wilt worden, wat voor mogelijkheden er allemaal zijn of ben je gewoon benieuwd naar iemand zijn of haar beroep? Dan zijn de avonden ‘Beroepen in beeld’ zeker de moeite waard.

Akke Marije, die in 2016 Hollands Next Topmodel won en inmiddels een jaar model is, trapt af. Nu, in 2018, is ze vele ervaringen rijker en heel veel fotoshoots verder. Ze heeft haar droomstudie verpleegkunde tijdelijk aan de kant gezet en de kans gegrepen om als model door het leven te gaan. In een uur komen hoogte en dieptepunten aan bod. Daarnaast vertelt ze meer over wat het vak inhoudt, wat een model moet doen en moet laten. Uiteraard is er ook volop de gelegenheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

Benieuwd naar haar verhaal? Kom dan op 24 januari om half acht naar het Garnalenfabriekje in Moddergat. Meld je aan via het inschrijfformulier op de website of bel met 06 41 60 58 98. Er is plek voor vijftig personen en vol is vol.

In deze reeks, ‘Beroepen in beeld’, komt elke maand iemand anders vertellen over zijn/haar beroep, zo komen in ieder geval nog een politiechef, psychiater, burgemeester en een visser. Op 24 februari is politiechef Sipke Land aan de beurt.

 Fotograaf: Peter Tromp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *