Workshop chocoladeparfait (chocolade-ijstaart) maken in Garnalefabryk Moddergat

Na het grote succes van de eerste workshop van Wiebe de Jong, waarin chocoladebonbons zijn gemaakt, staat deze workshop volledig in het teken van het maken van een chocoladeparfait. Dus ben jij gek op ijs en chocolade? Geef je dan snel op voor deze workshop die plaats vindt op 31 januari om 19:30 uur in ’t garnalenfabriekje in Moddergat.

Wiebe is 25 jaar, geboren in Hantumhuizen en nu woonachtig in Dokkum. Zijn horeca-carrière begon bij restaurant ‘De Waard van Ternaard’, daar werd hij verliefd op de patisserie en is toen stage gaan lopen in Antwerpen bij de beste patissier van België: Roger van Damme.

Wiebe de Jong is sinds kort zelfstandig chocolatier. Hij heeft een eigen bedrijf met chocoladebewerkingen ‘Shoc o laté’. Hij verkoopt zijn eigen gemaakte bonbons aan restaurants als Zee van Tijd op Ameland, maar ook in Dokkum bij o.a. Artisante en de Waegh en heeft speciaal voor programma ‘de Garnalefabryk’ een bonbon ontwikkeld.

Wil jij een chocoladeparfait (chocolade-ijstaart) leren maken? Meld je dan snel aan want vol is vol! Er is plek voor 20 personen en de kosten bedragen dertig euro per persoon. Aanmelden: is verplicht en kan via 06-41605898 of schrijf je in via het inschrijfformulier op deze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *